Zelf aan de slag gaan en stap voor stap de mogelijkheden van de Big Green Egg ontdekken is een wens van veel kookliefhebbers. Daarom organiseren wij als dealer van Big Green Egg een workshop. Lees meer….

Pak je kans en leer de Big Green Egg beter kennen. Schrijf je in voor deze inspirerende workshop en leer hoe je de lekkerste gerechten kunt bereiden op dit bijzondere buitenkook toestel. Deze workshop is voor beginnende Big Green Egg gebruikers, er worden minimaal 3 verschillende technieken uitgelicht en beoefend. Kosten voor de workshop zijn € 75,-.

De workshop is reeds volgeboekt

Twee Big Green Egg koks begeleiden gedurende 4 uur een groep van 16 personen. Je wordt ingedeeld in een groepje van maximaal 4 personen. Big Green Egg stelt een mooi 3 gangenmenu samen, dat je met hulp van de kok zelf op de Big Green Egg gaat bereiden. De recepten die deze dag bereid worden, krijg je geprint mee naar huis. Bovendien krijg je extra tips en tricks mee van de kok over het werken met Big Green Egg.