Van Wartmann hebben we prachtige nieuwe keuken apparaten aan ons assortiment toegevoegd. Deze worden op deze zaterdag uitvoerig gedemonstreerd door onze kok van Wartmann. 12.30 tot 16.30 uur

Sous-vide: kleine compacte machine die u gemakkelijk bevestigd aan de pan of het waterbad en zo nauwkeurig de temperatuur bepalen van het water. Doordat u het vlees in een afgesloten zak gaart hebben factoren van buitenaf geen invloed. U kunt op deze manier het ingrediƫnt ook extra smaak geven door kruiden of een marinade toe te voegen.

Vacuum: deze sous-vide is onlosmakelijk verbonden met een vacumeermachine. Wanneer u deze combinatie gebruikt heeft u in no-time een perfect bereide, gezonde sous-vide maaltijd op tafel.

Hoge snelheidsblender: de nieuwe high speed hoge snelheidsblender beschikt over 3 automatische programma’s voor warme soep, groene smoothies en fruit smoothies. Daarnaast zijn er 10 handmatig in te stellen snelheden. Hiermee kunt u uw eigen notenmelk, vruchtenijs en pesto’s in een handomdraai bereiden. Ideaal in combinatie met het vacumeerpompje.