7 Juni – Big Green Egg workshop

Zelf aan de slag gaan en stap voor stap de mogelijkheden van de Big Green Egg ontdekken is een wens van veel kookliefhebbers. Daarom organiseren wij als dealer van Big Green Egg een workshop. Lees meer….

10 Juni – Zomer Event Tubbergen

Voor de 3e editie hopen ze natuurlijk mooi weer, net als vorig jaar. Over het gehele centrum staan meer dan 50 kraampjes. De Schaepmanharmonie uit Tubbergen verzorgd op de hoek van de oude markt een speciaal drum optreden. Ook zijn deze zondag de winkels geopend. Met speciale acties zullen de ondernemers je verwelkomen. De winkels zijn geopend van 12.00 uur tot 17.00 uur. Op het centrumplein zijn dit jaar diverse activiteiten. Om te beginnen hebben we voor de kinderen een

6 Juli – Vrijdag Middag Borrel bij La Cuisine

Gezellige Vrijdag Middag Borrel bij La Cuisine, elke eerste vrijdag van de maand van 16.30 tot….. U kunt verschillende wijnen uit onze wijnbar proeven, wij serveren een hapje en een drankje. Tevens is er gelegenheid tot ontspannen, ongedwongen en vrijblijvend netwerken. U bent van harte welkom!

6 Aug. – Vakantie Sluiting

Vanwege vakantie zijn we maandag 6 augustus gesloten. Tevens zijn we maandag 13 & maandag 20 augustus gesloten. De overige dagen zijn we gewoon geopend!  

13 Aug. – Vakantie Sluiting

Vanwege vakantie zijn we op maandag 13 Augustus gesloten. Tevens zijn we op maandag 20 augustus gesloten. De overige dagen zijn we gewoon geopend.