La Cuisine
Grotestraat 74-78 7651 CK Tubbergen NL
+31 (0)546 62 25 51 info@lacuisine.nl

Default welcome msg!

Winkelmand

0 artikelen

De Winkel

 

In onze winkel vindt u prachtige presentaties, gedekte tafels en verschillende zitjes om koffie te drinken en in alle rust samen met 1 van de verkoopmedewerksters een servies of keukenmachine uit te zoeken. In onze winkel is tevens een compleet ingerichte designkeuken aanwezig waar wij kookdemonstraties en workshops organiseren. We houden allerhande productdemonstraties en nodigen geregeld een kok uit om een kookdemonstratie te verzorgen in een bepaald thema. In onze koffiecorner vindt u een uitgebreid assortiment Jura koffiemachines. Het is elke dag mogelijk om langs te komen voor een uitgebreide uitleg over de verschillende koffie-apparaten. U kunt tevens ruiken, proeven en beleven!

 

Assortiment

Ons assortiment bestaat ook uit een groot assortiment serviezen, bestek en glaswerk. Daarnaast hebben we een uitgebreide kookafdeling. Tevens verkopen wij designartikelen, kraamcadeaus, veel glas en allerhande cadeau-artikelen. Wij versturen 12-jaarlijks een nieuwsbrief naar onze klanten met leuke aanbiedingen, noviteiten en onze activiteitenkalender! Jaarlijks wordt er in Tubbergen een groots Glaskunstevenement georganiseerd, te weten 'Glasrijk Tubbergen', eerste weekend van oktober. In de winkel bevindt zich een Pip Belevingsshop met de complete servieslijn, toilettassen, tassen, portemonnees, dekbedden, handdoeken, badjassen en de laatste homewear collectie.

IN DE PRIJZEN!
Wij hebben in 2007/2008 de Global Innovator Award in Chicago in ontvangst mogen nemen. In oktober 2013 zijn wij benoemd tot Ambassadeur van de Gemeente Tubbergen 2013/2014!

 

Inrichting

Naast onze winkelactiviteiten houden wij ons bezig met het inrichten van onder andere kantoren, bedrijfskantines en directiekamers. Van spiegels, wc-borstels, afvalemmers tot aan thermoskannen, klokken, serviesgoed en dienbladen. Tevens kunnen wij uw receptie of directiekantoor aankleden met bijzondere (glas)objecten, design klassiekers, etc. Het gehele jaar verkopen wij relatiegeschenken en aan het einde van het jaar verzorgen wij eindejaarsgeschenken en kerstpakketten. Daarnaast organiseren wij met verschillende Tubbergse ondernemers een Kerst Geschenken Markt! Voor meer informatie kunt u bellen of mailen met dagmar.spekreijse@lacuisine.nl, 06-23361551 of martijn.spekreijse@lacuisine.nl, 06-229101265. 

 

Bewaren

Bewaren