Amerikaanse Prijs voor 'excellent retailing'

Het bijbehorende certificaat werd vrijdagmiddag 30 november j.l. uitgereikt aan Dagmar en Martijn Spekreijse in hun Brandstore aan de Grotestraat in Tubbergen.
Zij en hun team zijn trots op het behaalde resultaat, dat als bekroning mag worden gezien voor detailhandelsbedrijven die zich op een bijzondere wijze onderscheiden in de markt van kook- en keukengerei, tafelen en cadeaus. 
 
La Cuisine is de eerste winkel in Nederland die deze prijs voor de tweede keer gewonnen heeft. 
 
La Cuisine wordt geroemd om het geheel nieuwe concept welke is neer gezet na de grote verbouwing in 2017. La Cuisine is nu een Brandstore met een Coffee Room met taart uit eigen keuken, een Wine Bar en een Rituals afdeling. Ze besteden veel aandacht aan de presentatie in de winkel en de etalages. La Cuisine heeft een regionale en landelijke uitstraling met een collectie van een bijzonder niveau. Daarnaast werd de persoonlijkheid genoemd, de manier waarop met klanten wordt omgegaan, uitmuntende service en gedegen vakkennis. 
 
Naast de verkoop in de winkel zijn de eigenaren ook heel actief in de verkoop naar bedrijven in de vorm van relatiegeschenken, kerstpakketten en de inrichting van bedrijven en kantoren met serviesgoed, aankleding en aanverwante artikelen. 
 
In Maart 2019 mag La Cuisine naar Chicago. Hier komen 30 winkels samen uit de hele wereld. Hier wordt de bijbehorende bokaal als national winner van Nederland uitgereikt en maakt La Cuisine tevens kans op één van de vijf Global Honoree Awards. Om voor deze ‘best of the best’ award in aanmerking te komen, heeft La Cuisine een portfolio over hun winkel ingestuurd. Het portfolio wordt door een internationale vakjury beoordeeld. Daarbij wordt gelet op visual merchandising, service, innovatie en het concept. Ook is de GIA bedoeld als een signaal aan andere detaillisten om zich op een unieke wijze in de markt te profileren.