De kracht van beleving en kwaliteit

Bij La Cuisine vinden we dat winkelen een beleving op zich moet zijn. Zonder die beleving is het veel lastiger om te bepalen wat u echt nodig heeft. Die focus op beleving leverde ons in 2007 al een Global Innovation Award (GIA) in Chicago op. Een prachtige prestatie waar we als team nog steeds trots op zijn.

Door bewust te kiezen voor kwaliteitsproducten en de meerwaarde van productkennis te omarmen, staan we in Twente al jaren bekend als dé inspiratiewinkel voor tafelen, koken en wonen. Ook buiten Twente weten veel mensen ons te vinden in het prachtige oude centrum van Tubbergen. Die groeiende landelijke bekendheid leidde in 2013 zelfs tot een benoeming als Ambassadeur van de Gemeente Tubbergen.   

Het echte genieten

Wij geloven dat u pas echt geniet als u voor kwaliteit kiest. In het samenstellen van ons assortiment zijn we daarom altijd zorgvuldig in het selecteren van nieuwe merken en producten. Waar nodig testen we de producten eerst zelf om te kijken of de kwaliteit voldoet aan onze eisen. Onder het genot van een kopje koffie in onze Coffee Room vertellen we u graag meer over onze producten!

Ook houden we onze productkennis op peil door regelmatig cursussen en masterclasses te volgen. Dankzij deze investering in kennis zijn we onder andere Authorised Dealer van Jura, Premium Dealer van Le Creuset en Officieel Dealer van Wüsthof. Kwaliteit staat uiteraard niet los van een goede service. Ook als er iets mankeert aan uw product, dan kunt u bij ons terecht. Bestelde producten in onze winkel leveren en installeren we indien gewenst bij u thuis!

Service aan huis

Adviseren

Koffie corner

Hoge kwaliteit

Onze winkel

Brandstore

brandstore

In onze winkel vindt u alleen kwaliteitsmerken. Merken die we onder andere voeren zijn Jura, Le Creuset, Rituals, Iittala, Janzen en Lampe Berger. In onze Pip Belevingsshop vindt u een prachtig en afwisselend assortiment van hoogwaardige bed- en badkleding en kleurrijk servies van het merk Pip Studio.

Coffee room

coffee room

Als u onze winkel binnenloopt ruikt u al de geur van vers gebrande koffiebonen uit onze coffee room. Een heerlijke plek om even te genieten van een bakje koffie en versgebakken taart van Dagmar of De Zoete Bezigheid. Uiteraard demonstreren we u ook graag de nieuwste Jura volautomatische koffiemachine.

Wine bar

Wine room

Bent u een echte wijnliefhebber? In onze Wine bar vindt u de mooiste flessen wijn voor iedere gewenste gelegenheid. Zoekt u bijvoorbeeld nog naar een geschikt cadeau? Een aantal wijnflessen is voorzien van een speciaal etiket, ideaal om als cadeau te geven! Uiteraard kunt u bij ons ook eerst de wijnen proeven om een goede keuze te maken.

Business to business

business to business

Op de zaak wilt u alles tot in detail goed voor elkaar hebben. Daarin ontzorgen we u graag. Van jubileum tot opening en van kraamcadeau tot kerstpakket: wij stellen voor u het perfecte geschenk samen. Zoekt u ook nog naar servies voor op kantoor? Wij adviseren u graag hoe u hiermee handige accenten aanbrengt. Bijvoorbeeld in de uitstraling van uw bedrijf naar klanten en relaties.

Scandinavischkado.nl

Scandinavischkado.nl

Naast onze winkel hebben wij ook een webshop: Scandinavischkado.nl . Hier vindt u een prachtig en afwisselend assortiment van typisch Scandinavische producten. De focus van deze producten ligt vooral op interieur, eten en drinken, sfeerverlichting en koken. Als u vandaag nog een product bestelt, dan leveren hem de volgende dag bij u thuis!
Bekijk scandinavischkado.nl

Onze brands